Contact

De Stoempers

Groepen

Na het succes van de eerste single "Kom en sluit maar aan" besluiten De Stoempers om hun samenwerking verder te zetten. Dit op vraag van de vele fans alsook op vraag van talrijke organisatoren die in het viertal een ideale feestgarantie zien.

De Stoempers bestaan uit vier getalenteerde muzikanten met een enorme portie "goesting", die onlangs de handen in elkaar sloegen. Met Ive Rénaarts, Kurt Crabbé, Johan Veugelers en Annelies Winten is elke organisator zeker van 100% professionaliteit alsook 100% ambiance.

 

Maar wie zijn "De Stoempers" eigenlijk?

 

KURT CRABBÉ

Kurt Crabbé is reeds vele jaren actief als zanger.

Als twintiger stond hij op het podium bij Johan Verstreken in "De Muziekdoos" alsook in de halve finale van "De Soundmixshow". Kurt was onder meer te gast in "De Zondagsclub", een programma van Wim Heylen en Ro Burms op Radio 2.

In 2002 verscheen Kurts eerste album "Zing met me mee". Een album dat momenteel goed is voor meer dan 2000 verkochte exemplaren.

In 2003 verscheen de single "Het huis in het zuiden" en in 2004 verscheen "Je droomt van een ander". Een jaartje later werd Kurt presentator van "Het Muziekpaleis", een programma dat werd uitgezonden op TV-Limburg en Kanaal 3.

2006 is het jaar waarin Kurts album "De Hartendief" verscheen. Tijdens de zomer van 2006 werd er hard gewerkt aan enkele nieuwe nummers en in het najaar werd ook het album "De liefste voor mij" uitgebracht.

In het najaar van 2013 bracht Kurt na lange tijd een nieuwe single uit. Deze heette "Ik leef mijn eigen leven".

In 2014 doken Kurt en Ive samen de studio in en "Ons Stamcafé" werd hun nieuwe single. Kurt en Ive waren te gast bij MentTv en omwille van de positieve reacties werkten Kurt en Ive samen ook nog aan een tweede single: "In een droom".

 

JOHAN VEUGELERS

Johan Veugelers kwam heel jong met muziek in contact via zijn grootvader. Op 7-jarige leeftijd startte hij met accordeon- en slagwerklessen en een jaar later speelde hij reeds in verschillende orkesten mee.

Johan was ook een van de oprichters van de band "Eleven66". Deze band speelde vele concerten en trad zelfs op met Angelo Kelly van "The Kelly Family".

In 2003 werkte Johan mee aan een DVD, genaamd "Windkracht 10". Deze DVD werd gemaakt om de interesse van kleine kinderen voor slagwerk te wekken. In 2006 werd Johan, als lid van het trio "Per Uno", wereldkampioen op het Wereld Muziek Concours te Kerkrade. Daarnaast volgde hij een opleiding tot instructeur slagwerk.

In 2009 werd Johan genomineerd voor de "Friends-For-Music-Award". Daarnaast speelde hij als accordeonist op vele feestjes. Tijdens deze periode speelde hij als slagwerker voor het Nationaal Jeugd Slagwerk Ensemble. Hiermee stonden een aantal theaterproducties, CD- en DVD- opnames op het programma. Als freelance-drummer speelde Johan in samenwerking met het Philips Symfonie Orkest met onder anderen: Roel Van Velzen, Caro Emerald, Alain Clark, Allessandro Safina en Paul de Leeuw.

In 2010 werd Johan lid van The Sunsets, het bekende Belgische accordeon-duo, dat hij tot op de dag van vandaag vormt met Annelies. Samen behaalden ze vele nummer 1-plaatsen met hun albums die tot op de dag van vandaag goed zijn voor meer dan 140.000 verkochte exemplaren en enkele platina en gouden Awards. The Sunsets werkten in het verleden samen met vele collega’s, waaronder: Christoff, Lindsay, Yves Seghers, Laura Lynn, De Romeo’s, Sam Gooris, Django Wagner, Nicole en Hugo, Luc Steeno en Eric Van Neygen en Sanne.

Net als Annelies ging ook Johan in 2014, naast The Sunsets, zijn eigen weg. Hij bracht reeds volgende nummers uit: "Vlaamse Nachten", "Ik was nooit een casanova" en "Aan alle mooie meiden".

 

RÉNAARTS

Als jongeman volgde Ive Rénaarts 5 jaar muziekschool. Hij leerde daar notenleer maar ook het bespelen van de drums en het accordeon.

Toen Ive 15 jaar was begon hij zijn zangcarrière. Deze begon met veelvuldige deelnames aan soundmixwedstrijden, waarvan hij er verschillende won. Wanneer hij 16 jaar is vormt Ive een duo met een andere muzikant en op zijn 18e speelde Ive bij een groot orkest: Soundwave.

Daarnaast zong Ive 8 jaar bij "Hi-Five", een orkest dat Lee Towers begeleidde en tevens optrad als de vaste band van Albert West.

Naast zijn muziek baat Ive sinds 2004, samen met zijn echtgenoot, café "De Kroon" uit in Poederlee.

Toch is muziek ook heel belangrijk in zijn leven. Ive nam dan ook verschillende nummers op. "Kleine Rune", een ode aan zijn petekind zorgde voor 700 verkochte exemplaren en een heuse fanclub. De optredens stroomden binnen en in augustus 2007 kwam het eerste album "Mooie rode rozen" uit. Hiervan werden er meer dan 1300 exemplaren verkocht. Dit was uitzonderlijk aangezien het album niet te verkrijgen was in de platenzaken.

Wanneer Ive in 2008 via Eddy Wally kennismaakte met Johnny Hoes resulteerde dit in de single "Vive la vie". Deze samenwerking ging nog een stapje verder en in 2009 bracht Ivebij Johnny Hoes het album "Twaalf maal anders" uit.

In 2010 verzorgde Ive de fantastische show "Ive zingt 20 overgetelijke hits van Tura" en passeerde hij bij "Komen eten" op VT4. Momenteel treedt Ive bijna iedere week op tijdens de "Zondagmatinee" in "Klaveren Drie".

 

ANNELIES WINTEN

Op 7-jarige leeftijd ging Annelies, gestimuleerd door haar muzikale familie, naar de muziekacademie om accordeonlessen te volgen. Reeds een jaar later stond ze voor de eerste keer op het podium.

Dit beviel haar zo goed dat ze besliste om naar de kunsthumaniora te gaan en daar accordeon te studeren. Tijdens de jaren aan de kunstacademie leerde Annelies nog enkele andere instrumenten waaronder: piano, saxofoon, klarinet en tuba. Voor elk van deze instrumenten deed ze de volgende jaren CD-opnames en speelde ze concerten met plaatselijke orkesten en bekende artiesten zoals onder anderen: Sabien Tiels, Gé Reinders, Sandra Kim, Johnny Logan, Barbara Dex, Katherine Avgoustakis, Freddy Birset en Dana Winner.

Na de opleiding aan de kunsthumaniora trok Annelies naar het conservatorium te Antwerpen. Van daaruit ging het naar het Fontys Conservatorium te Tilburg.

In 2005 behaalde Annelies een diploma HAFABRA-directie en richtte ze een jeugdorkest op waarvan ze zelf vele jaren de dirigeerstok zou hanteren.

In 2007 werd Annelies dirigent van een accordeonorkest. Het was via dit accordeonorkest dat ze enkele jaren later in contact zou komen met Universal Music. Ondertussen bleef ze werkzaam als freelance accordeonist, saxofonist en klarinettist.

Annelies studeerde in 2008 af als accordeonist aan het Fontys conservatorium.
Een jaar later richtte Annelies, samen met een mannelijke collega, "The Sunsets" op. Dit accordeonduo bleek een schot in de roos te zijn. Als lid van The Sunsets stond Annelies doorheen heel België en Nederland op vele podia. Dit van de allergrootste schlagerfestivals tot de kleinste verjaardagsfeestjes.

In 2010 werd Johan lid van The Sunsets en samen behaalden ze vele nummer 1-plaatsen met hun albums die tot op de dag van vandaag goed zijn voor meer dan 140.000 verkochte exemplaren en enkele platina en gouden Awards. The Sunsets werkten in het verleden samen met vele collega’s, waaronder: Christoff, Lindsay, Yves Seghers, Laura Lynn, De Romeo’s, Sam Gooris, Django Wagner, Nicole en Hugo, Luc Steeno en Eric Van Neygen en Sanne.

Annelies werd ondertussen door collega’s gevraagd als studiomuzikant, een aanbod waar ze graag op inging.

Na de geboorte van haar dochtertje, eind 2013, ging Annelies naast The Sunsets ook werken met Steve Tielens. Zij brachten reeds enkele nummers uit waaronder: "Ik heb je sleutel weggesmeten", "De arme straatmuzikant" en "Ik ga leven".

Momenteel timmert Annelies, net als Johan, ook aan een solocarrière.

Genre: 
Naderlandstalig Ambiance
Mogelijke formules: 

Live on tape 45 min : 1550 €

Andere mogelijkheden op aanvraag

Contact