Contact

Freek Vanrooy

Zangers

Freek Vanrooy is reeds meer dan 20 jaar actief aanwezig in de muziekwereld en heeft reeds mooie podia op zijn actief.

Na enkele deelnames aan TV programma's waaronder "Ontdek de ster" en "X-factor" koos Frederic (de naam waaronder hij destijds deelnam) resoluut voor een eigen aanpak door eigen nummers uit te brengen, wat in 2007 resulteerde in een eerste succes met "Yo te quiero"  dat gecomponeerd werd door P. Pans.

Dit nummer werd in 2010 opgepikt door niemand minder dan Paul Severs !

 

Hierna kwam er een periode waarin het gezin iets meer de aandacht vroeg waarna eind 2016 de ideeën om volop werk te maken om een mooie carrière uit te bouwen, begonnen vorm te krijgen.

Begin 2017 volgde dan het nummer "Hij is alleen" waarmee Freek Vanrooy de minderbedeelden onder ons een hart onder de riem wou steken. Het nummer werd dan ook warm onthaald op menig radiostation alsook op Ment TV.  Als vervolg op dit succes volgde in juni het nummer "Jij en ik", een nummer volledig van de hand van Freek Vanrooy.

Kortom Freek Vanrooy is thuis van vele markten hetgeen je ook wel zal merken als hij op een podium staat.

 

Sinds begin 2018 echter werkt Freek Vanrooy onder zijn eigen evenementenbureau Bova Entertainment samen met het Pure Entertainment label  waar Eric Declercq en Patrick Hamilton de leidende figuren zijn.

Het muziekgenre werd Vlaamse popmuziek dewelke we bij onze noorderburen kennen in de gedaantes van René Froger, de Toppers, Gorden ….  Hieruit ontstond de hit "Kijk naar boven" van de hand van Bart Herman met  meteen een Radio 2 notering.  Ook de opvolger "Telkens opnieuw"  deed het meer dan behoorlijk in de nationale en regionale hitlijsten.

 

Met zijn nieuw repertoire past Freek Vanrooy dan ook perfect op uw evenement.

Dans, ambiance en plezier verzekerd !!!!

Genre: 
Nederlandstalig populair
Mogelijke formules: 

Op aanvraag

Contact