Contact

Jens Vollens

Zangers

Thibaut naar Real Madrid, maar 'Mama Courtois' heeft eigen liedje!

29-jarige Jens Vollens uit Roeselare pakt uit met nummer
over moeder van kersverse doelman Real Madrid
De transfer van Thibaut Courtois naar Real Madrid is eindelijk in kannen en kruiken, maar dankzij  Jens Vollens uit Roeselare is het toch 'Mama Courtois' die met het meest opmerkelijke nieuws gaat lopen deze week. De 29-jarige boekhouder/zanger brengt namelijk een nummer uit over de moeder van onze Rode Duivels-doelman, mét bijhorende clip!

Jens Vollens werd geboren op 8 juni 1989 in Roeselare in een gezin van 3 kinderen. Hij genoot een opleiding als boekhouder en sinds een 2-tal jaren komen ook de muzikale kriebels boven. Hij begon met zangles en kreeg de mogelijkheid om met orkestbegeleiding een nummer in te zingen. Zo werd 'Ik neem je mee' geboren. Voor Jens een leuke en speciale ervaring.

Nu brengt hij zijn eerste eigen single 'Mama Courtois' uit. Hiermee speelt Jens in op de actualiteit en de populaire Rode Duivels. "We zijn een muzikale familie, in onze huiskamer staan de Vlaamse meezingers altijd op. Mijn interesse voor muziek heb ik dan ook van thuis uit meegekregen. Na mijn eerdere ervaring met 'Ik neem je mee' kriebelde het naar meer, naar mijn eerste eigen single. Ik zocht een echte meezinger, een ambiancenummer waar niemand op stil kan blijven staan. Zo ontstond 'Mama Courtois" zegt Jens enthousiast.

De single gaat over feestvierende jongeren die compleet uit hun dak gaan en zich de vraag stellen wie nu eigenlijk de moeder van Thibaut Courtois is.

Genre: 
Nederlandstalig , Feest ambiance
Mogelijke formules: 

Live on Tape 30 min : Op aanvraag

Contact