Contact

Jody Bernal

Internationaal

Jody Bernal werd geboren op 12 november 1981 in Bogota, Colombia. Toen hij nog maar 6 maanden oud was werd hij geadopteerd door een Nederlandse familie en groeide op in Delft.

Nadat hij op een Spaanstalige cd het nummer ‘Que Si Que No’ hoorde besloot hij samen met zijn goede vriend en tevens topproducer Hans van Eijk een eigen versie te gaan maken.
Dit werd onverwacht zo’n grote hit dat het maar liefst 15 weken lang de best verkochte single van Nederland was! Het nummer had 7 weken een nummer 1-notering in de Nederlandse Top 40 en in Belgie behaalde de plaat de nummer 2 positie in de Vlaamse Ultratop 50.

Een enorme prestatie natuurlijk voor een debuutsingle. Al snel volgde een tweede single met de titel ‘Oh Bambolero’ die in alle lijsten meteen op nummer twee binnenkwam. Jody vestigde destijds gelijk een record om met twee singles op respectievelijk nummer een en twee te staan. Uniek in Nederland! Aansluitend volgde een reeks van successen; Un Beso Mas stond op nummer 5, Dreams eindigde op nummer 8, het duet met Belle Perez behaalde een mooie nummer 5 positie en de hitsingle Chica Bonita strandde uiteindelijk op nummer 4.

Genre: 
Meertalige Ambi - pop
Mogelijke formules: 

DJ SET 60 min: 2150 €

Andere mogelijkheden op aanvraag                       

Contact