Contact

Liliane St Pierre

Zangeressen

Liliane Saint Pierre werd geboren op 18 december 1948 als Liliane Keuninckx. Liliane was amper 15 jaar toen ze deelnam aan een grote variete prijs in samenwerking met Radio Limburg.

Liliane Saint Pierre was 18 toen ze aan Claude Francois voorgesteld werd en aangenomen werd. Ze gingen samen op tournee en hij produceerde verschillende van haar platen. Als één van de weinige Vlaamse artiesten trad Liliane Saint Pierre op in de Parijse Olympia. In 1968 zingt ze zelfs lief over haar collega Marc Dex.

Liliane Saint Pierre zingt in het Vlaams, het Frans, Duits en Engels telkens met groot succes.

In 1987 mag Liliane Saint Pierre ons land vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival met het bekende “Soldiers of Love”. Ze eindigt 9e en het liedje komt in 15 landen uit, zelfs in het Chinees!

Liliane slaat in 1996 een heel andere richting in, de disco. Met vertalingen van onder andere “Rio” en “Alexandrie Alexandra” komt ze telkens weer hoog in de Vlaamse hitparade te staan. Samen met de jongens van Get Ready neemt ze een liedje op en stond ze op het podium van Vorst-Nationaal.

In 2004 stond deze grote dame 40 jaar op de planken en dat werd in haar geboorteplaats en woonplaats Diest gevierd met een heus concert en een tentoonstelling “Van Liliane tot Saint – Pierre

Boek nu Liliane het Concert . Een topshow met topnummers ... 50 jaar blues !!

Genre: 
Nederlandstalig Ambiance
Mogelijke formules: 

Diverse formules mogelijk

Contact