Contact

Paul Bruna

Zangers

Alhoewel Paul Bruna eigenlijk nooit van de bühne verdween en steeds bleef optreden, mogen we op vandaag gerust spreken over een ware comeback. In 2009 werd ’40 jaar Paul Bruna’ gevierd en voor de gelegenheid werd na zoveel jaren opnieuw uitgepakt met een single-CD ‘Als de Morgen is gekomen’ en ‘Maria Magdalena’. De single werd een succes en Paul Bruna belandde opnieuw in de Vlaamse Top 15. Hij bleef er wekenlang genoteerd en haalde zelfs een nummer 1-hit mee. Ondertussen werd de single ook veelvuldig gedraaid in Nederland. Paul kreeg prachtige aanbiedingen en trad zelfs op, op het groot podium van het Casini in Knokke op de Nacht van Exclusief.

Een opvolger kon niet uitblijven en eind 2010 werd in de studio van Peter Keereman een nieuwe single CD opgenomen. Voor beide nummers tekende Peter Keereman voor de muziek en Johan Verstreken zorgde voor de tekst. ‘Liever op zondag’ en ‘Ik geniet van elk moment’ was het resultaat. Paul belandde in tal van hitparades en stond 15 weken genoteerd in de Vlaamse Top 15 waarvan 2 weken op nummer 1 met ‘Ik geniet van elk moment’. Een optreden van Paul Bruna is zonder twijfel ambiance en er is ook veel aandacht voor het aspect show. Zo zijn er tal van mogelijkheden: Paul Bruna solo, samen met zangeres Mieke D, aangevuld met een heus showballet of een variétéshow met meerdere danseressen en zangeressen. Uiteraard blijft Paul Bruna ook verder zijn seniorenprogramma’s afwerken.

Na het succes met de single ‘Ik geniet van elk moment’ werd in 2011 werk gemaakt van een full CD. Op deze Cd geen meezingers zoals we van Paul Bruna gewoon zijn, maar liedjes die hij altijd al graag zelf had gezongen.

Verrassend…Anders was de titel van deze full CD en op deze Cd prijken een aantal nummers die je niet onmiddellijk van Paul zou verwachten. Luisterliedjes, zowel in het Vlaams als in het Frans,Engels en zelfs Spaans. De bedoeling van deze Cd is, wie naar een optreden kwam en de ambiance meemaakte, daarna nog eens rustig kan nagenieten van de liedjes van Paul Bruna.

Uit deze CD werd ook een single getrokken, Geef mij je angst, een prachtig nummer dat meteen weer goed was voor hoge noteringen in diverse hitparades, waaronder een wekenlange notering in de Vlaamse Super 15. De clip die werd gemaakt was en is nog steeds veel te zien op ondermeer Ment TV.

In 2012 werd dan de single 'Dan volg je haar benen' uitgebracht en weer belandde Paul in diverse hitparades. Hij haalde net niet de top met deze single.

2013 wordt meteen goed ingezet met een nieuwe single. In maart komt de nieuwe single uit en opnieuw werd gekozen voor een samenwerking met Peter Keereman. Hij schreef voor Paul de schlager 'Jij bent de top'. Het is de eerste maal dat Paul Bruna met een echte schlager naar buiten komt.

Het wordt meteen een kanjer van een hit en Paul slaagt er in om met 'Jij bent de top' als eerste ooit in de geschiedenis van Family Radio van nergens op nummer 1 te belanden in de Vlaamse Top 15. Hij wordt ook Trotsplaat bij de populaire radiozender VBRO en de clip is veelvuldig te zien op diverse TV-zenders.

Vanaf 2013 is het steeds maar drukker geworden rond Paul Bruna. In 2014 nam hij de zomersingle ‘Dat zomerse gevoel op’ en nog datzelfde jaar verscheen het verzamelalbum ’45 jaar Paul Bruna volume 1’. In 2015 werd de single ‘Waait waait weg’ een hit die zelfs de Vlaamse Top 50 van Ultratop haalde. Nog in 2015 zong hij ‘Weet jij wel’ de hitlijsten in. Eind 2015 werd ’45 jaar Paul Bruna Volume 2’ uitgebracht. In 2016 schoot de rollercoaster in gang en scoorde Paul Bruna de ene hit na de andere met nummers als ‘Meer dan ooit’, ‘Een nieuw geluk’, ‘Waar ben je’, ‘Een foto van jou’ en vorig jaar ‘Als je lacht’. Al deze nummers stonden genoteerd in diverse hitlijsten en sommige haalden zelfs de nummer 1. De nieuwste single van Paul Bruna ‘Zing, Lach en Leef !’ is een positief nummer met muziek van Peter Keereman en tekst van Paul Bruna zelf. Ook hiermee scoorde hij in de hitlijsten

Genre: 
Nederlandstalig populair
Mogelijke formules: 

Op aanvraag

Contact