Contact

Christof Chapsis

Zangers

Christof Chapsis neemt 'Een nieuwe weg'

Een jaar is hij bezig... Vier singles, veel optredens, deelname aan een wervelende variétéshow en nu: zijn eigen album! Christof Chapsis slaat een nieuwe weg in en kiest resoluut voor het Nederlands. Chapter Blue is hiermee een afgesloten hoofdstuk. 'Een nieuwe weg' is een mix van eigen werk en covers.

Christof Chapsis gaat verder onder zijn eigen naam en in zijn eigen taal. Dat is een weloverwogen keuze: 'Ik kies voor de taal die het publiek het beste begrijpt. Zo kan ik mijn boodschap het beste kenbaar maken', legt Christof uit. 'De vlag dekt volledig de lading Nederlandstalige popmuziek.

'Ik ben echt heel tevreden van het resultaat', zegt Christof met blinkende trots over zijn nieuwe album waar oa Davy Gilles, Cliff Vrancken en Mikael Ophoff een nummer hebben voor geschreven. Ik laat er verschillende facetten van mezelf zien en voel me daar heel goed bij. Het was hard werken om na een jaar al een album op de markt te brengen, maar ik ben ontzettend blij.

We kennen Christof Chapsis uit een verleden als zanger bij de populaire boysband 5th Avenue en als acteur in de Studio 100-musical '14-18' en Familie. Verder is hij ook een veelgevraagd model.

Genre: 
Nederlandstalig pop - amusement
Mogelijke formules: 

Live On Tape 40 min: 495 €

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

Contact