Contact

Connie Neefs

Senioren shows

 

Haar veelzijdigheid bewees deze professionele artieste meermaals. Zo speelde ze o.a. de hoofdrol in de musical ‘South Pacific’ in de KVO te Antwerpen en in de KRO-televisieserie ‘De Poppenkraam’.

Connie presenteerde talloze concerten zoals Strato-Vani, de nieuwjaarsconcerten van het Jeugd- en Muziekorkest Antwerpen en is de vaste presentatrice van de Internationale Robert Stolz Club.

Connie Neefs is bekend van radio en televisie. Als zangeres heeft zij een carrière uitgebouwd met o.a. het gereputeerde VARA-Dansorkest, het BRT-Orkest, harmoniën, big bands en andere orkesten. Connie was te gast op Nordring, won de ‘Coup d’Europe Musicale’ in Villach, nam deel aan Canzonissima, zong het Gordellied.

Met haar muzikanten treedt zij op in Vlaamse theaterzalen met klassevolle liedjesprogramma’s zoals ‘65 jaar Televisie’ en ‘Zet de Radio wat luider’.

Samen met Micha Marah staat ze op de planken met ‘Lang zullen we leven’, een muzikaal vertelprogramma over het leven van 0 tot 100 jaar, met fijne liedjes en beelden.

In december 2015 stelde Connie een bijzonder kerstconcert samen voor Foundation Mechelen. Samen met dochter Hannelore en Jasmine Jaspers zong ze met de Gery’s Big Band in een volle Sint-Romboutskathedraal.

Nieuw voor 2018-2019 is ‘Louis Neefs, Wat een Leven’ waarmee ze samen met dochter Hannelore en musicalster Hans Peter Janssens zal optreden tijdens een uniek hommage-concert.

Genre: 
Nederlandstalig populair
Mogelijke formules: 

Op aanvraag

Contact