Contact

Connie Neefs & Micha Marah

Senioren shows

Deze 2 generatiegenoten, allebei uit de Kempense klei ‘gerukt’, kennen elkaar al sinds hun debuut. Lang geleden (1975) namen ze beiden deel aan de preselecties van Eurosong, de voorloper van het Eurovisie Songfestival.
Allebei waren ze graag geziene gasten in variété programma’s’ op de VRT- TV en hadden jarenlang een eigen radioprogramma in hetzelfde huis van vertrouwen.

Ze wonnen samen, precies 40 jaar geleden (1976,) de Coupe d'Europe Musical in Villach en bouwden elk aan een succesvolle loopbaan.
Toen al werden er plannen gesmeed om ooit eens samen ‘iets’ te doen!
Dat samen iets doen heeft wel 40 (!) jaar op zich laten wachten maar nu is het dan zover.
Vandaag staan ze samen op het podium met het theaterprogramma LANG ZULLEN WE LEVEN over alles wat er in het leven te vieren is.
'Hoe ouder de foto, hoe jonger we eruit zien!' (Johan Anthierens)
Het is altijd wel iets met je leeftijd: je bent te jong of te oud.
'Verjaren is de enige manier om ouder te worden.' (Chris Lomme)

Het programma is opgebouwd met uitsluitend Nederlandstalige muziek en onderschrijft wat er in een mensenleven zoals gebeurt, en op hun eigen humoristische manier nemen zij het publiek mee op een zeer herkenbare rit terug in de tijd.
Bart Herman schreef een nieuwe nummer dat duidelijk maakt wat muziek voor hen beide betekent en dat als uithangbord dient voor het programma.

SUPERMEDICIJN heeft alle ingrediënten om duidelijk te maken aan het publiek waar deze twee ‘rijpe meisjes’ staan in het leven.

Genre: 
Amusement nederlandstalig
Mogelijke formules: 

Op aanvraag

Contact