Contact

Dean Delannoit

Zangers

Dean is een vechter. HIj is dan ook niet voor niets de achterneef van bokslegende Cyirel "Tarzan" Delannoit.

Maar naast een vechter is hij ook een blijver. Bewijzen?

Hij won "Idool" in 2007, bereikte de eerste plaats in de Ultratop 50 met zijn debuutalbum, scoorde menig radiohit op zowat alle commerciële zenders en werd TV presentator op onder andere Disney Channel en Anne.

In september 2007 wordt Dean gevraagd om zich letterlijk op glad ijs te begeven en mee te doen aan het tv-programma Sterren op het ijs. Ook hier geldt: hij kwam, werkte keihard én overwon. Op 5 december 2007 kan hij de winnaarstrofee in de lucht steken.

In februari 2008 is Dean te zien in ‘Zo is er maar één’, de wedstrijd van Eén waar hij mooi tweede wordt met zijn vertolking van ‘Lieve kleine Pirana’.

Hij nam een succesvol muzikaal zijsprongetje met de Idool boyband 3M8S, om uiteindelijk de muziek te brengen die hij altijd al wilde brengen.

Door enkele nieuwe impulsen en ontmoetingen had hij in een mum van tijd een volledig nieuw repertoire, en wel voor het eerst in het Nederlands. Maar dan wel doorspekt van rock, rhythm & blues en soulinvloeden, en voorzien van spitsvondige, coole teksten.

Het eerste resultaat daarvan is de catchy edgy single "Lama".

Dean en zijn entourage blijven dus verder bouwen aan een nederlandstalig repertoire.

Naast live on tape – en live optredens kan je Dean ook boeken als presentator.

Zo presenteerde hij al verschillende shows zoals ; de idool tour, de anne tour , de disneychannelzomertour , de haribo tour , …

Ondertussen is Dean er met zijn nieuwe single "zonder betekenis"! De song is geschreven door Kris Wauters en zijn vertrouwde songwriter Stefaan fernande!

Dean hoopt in de toekomst meer van die kalibers uit te brengen

Genre: 
Nederlandstalige pop
Mogelijke formules: 

Live on Tape 45 min: 945 €

Live akoestisch ( 3 muzikanten ) 60 min: 1750 €

Contact