Contact

DO

Internationaal

In 2002 brak zangeres Do internationaal door met een trance-versie van Bryan Adams’ hit Heaven. In 2003 nam ze een unplugged versie van het nummer op, welke opnieuw hoog in de Nederlandse hitlijsten terecht kwam. In 2004 werd de zangeres benaderd door Marco Borsato om met hem het duet Voorbij op te nemen. Kort na de release werd Voorbij een nummer 1-hit en trad Do samen met Marco op tijdens zijn stadionconcerten in De Kuip te Rotterdam en het Antwerpse Sportpaleis. Tijdens de TMF Awards sleepte de zangeres de prijs voor Beste Zangeres in de wacht.
In het najaar van 2006 ging de zangeres de Nederlandse theaters af met de Follow Me Theatertour waarin ze liet zien hoe veelzijdig ze als artieste is. Het woord ‘veelzijdig’ is ook de beste benaming voor de charmante zangeres Do, want wat heeft ze veel gedaan(!) als zangeres en presentatrice/tv-personality: enkele hightlights:
1e plaats Dancing With The Stars op RTL 4 
Hoofdrol in de musical Assepoester
Hoofdrol als Maria, de moeder van Jezus, in The Passion 
De Beste Zangers Van Nederland (met nr 1 hit ‘Zij gelooft in mij / Andre Hazes)
Jurylid in het VTM en RTL4 programma My Name Is…
Vip-editie van Expeditie Robinson
SBS6 Surprise Surprise
Populaire muziekshow Lekker Nederlands
E.v.a.!
Inmiddels heeft Do diverse succesvolle albums en singles op haar naam staan. Ook deed zij diverse succesvolle theatershows, waaronder in 2015 de theatertour Uncovered, gekoppeld aan het gelijknamige album.
In de zomer was Do opnieuw te zien in het tv-programma De Beste Zangers Van Nederland en onlangs kwam haar langverwachte, prachtige nieuwe Nederlandstalige album ‘Momentum’ uit.
De veelzijdigheid van Do zorgt ervoor dat zij ook op vele manieren inzetbaar is tijdens feestelijke- en/of zakelijke events, festivals etc.

Genre: 
Up tempo + balades
Mogelijke formules: 

Live on tape 30 min: 3975 €

Aandere mogelijkheden op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

 

Contact