Contact

Fadim

Zangers

Fadim werd geboren in Tongeren op 9 oktober 1995 als 4° van 5 kinderen en heeft 3 zussen en 1 broer.

De hobby’s van Fadim zijn in de eerste plaats muziek en zingen, maar hij houdt ook van fietsen, wandelen en tuinieren, kortom als hij maar in de natuur kan zijn.

Het muzikale kantje komt van zijn mama die zelf ook vaak op het podium stond maar geen verdere carrière ambieerde. Fadim daarentegen wel : thuis is hij steeds bezig met muziek : beluisteren van alle mogelijke muziekstijlen en zangers, en proberen van hen te leren.

Het winnen van een internationale zangwedstrijd bevestigde zijn capaciteiten en dreef hem verder de weg van perfectioneren op. Zangles en stemcoaching bij de wereldberoemde tenor Thierry Migliorini uit Luik is daar een onderdeel van alsook notenleer en pianoles.

Het motto van Fadim is : als Je in jezelf gelooft heb Je al voor 50 % gewonnen, de andere 50 % bereik je met wilskracht, inzet en gedrevenheid.

Deze ingesteldheid bracht Fadim in aanraking met muziekproducer Adriaan Van Landschoot, eveneens een perfectionist, de man achter vele nationale en internationale successen en nu vooral wereldwijd bekend van het ADYA Classic Orchestra.

Het is ook als ADYA dat hij Fadim produced, arrangeert en voor hem schrijft en componeert.

Het eerste album van ADYA met Fadim wordt popclassics Nederlandstalig en is op 27 juni 2014 overal in de winkels en op de digitale kanalen zoals itunes verkrijgbaar.

Genre: 
Nederlandstalig Ambiance
Mogelijke formules: 

Live on tape 35 min : 995 €

Andere mogelijkheden op aanvraag                       

Contact