Showfact TOP 50

Showfact TOP 50
Showfact TOP 50

Diep

Nadat Get Ready! een paar Engelstalige liedjes opnam, verscheen in 1999 hun eerste Engelstalige volledige cd “The Mission”.

Daarvan werden de liedjes “A Girl Like You” en “I Still Luv U” hits. De band ging op tournee in Zuidoost-Azië en Zuid-Amerika. Eind 2000 ging Get Ready! uit elkaar.

Get Ready! maakte een comeback in 2002 met de single “Kom Nu Maar”, hun laatste nummer 1-hit.

Daarna stopte de groep opnieuw.

Get Ready! gaf in 2006 éénmalig nog een live-optreden in de slotaflevering van Het Swingpaleis. Hoewel de band zegt geen comeback meer te maken, staan ze in de zomer met een nieuwe single genaamd Jaleo in TOTZ. In 2007 stapt J-M uit de band, waarop in 2008 Glenn de groep verlaat.

In september 2008 stond Get Ready! opnieuw met vier personen op het podium.

Na lange auditierondes voor zowel zang als dans zijn het Kenny Philippaars en Tom de Blaes die de vertrokken leden vervangen . Vanaf dat moment tourt Get Ready! opnieuw door Vlaanderen en staan ze op verschillende podia.

10 januari 2017 regent het al sterren in alle kleuren van de regenboog. Als een feniks uit hun as verrijst  Feniks, de gloednieuwe single van... de ‘oude’ Get Ready! . Jazeker, het vuur is blijven smeulen en flakkert nu in alle glorie weer op: Jimmy, Koen, Glenn en JM zijn weer verenigd, op plaat. Meer nog, begin dit jaar volgt een dubbel-compilatie album en een nieuw album in het najaar.

En ook 30 april 2017 wordt een memorabele dag voor de band. Dan doet het herenkwartet zijn eerste reünieconcert, ’21 CONCERT’ in CC De Plomblom in Ninove. Alle vanaf 30 april geboekte shows gaan trouwens door in deze originele bezetting

Genre : Nederlandstalig  Ambiance
Mogelijke formules:

Live on tape 30/40 min: 6350,00 €
Andere mogelijkheden:      
 
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

CONTACT

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.