Contact

Jo Vally !

De populairste

30 jaar op de planken

2008 – 2009 is een feestjaar voor Jo Vally. In 2008 viert hij zijn 50ste verjaardag en in 2009 staat hij 30 jaar op de planken. Reden genoeg dus om compilatie CD met 50 hits uit te brengen en als hoogtepunt de verjaardagsconcerten in Antwerpen en Oostende.
Alsof dat nog niet genoeg was, rolt "Mijn leven" het boek van Jo Vally van de drukpersen.
In dit boek vertelt Valère Lauwers, zoals Jo Vally eigenlijk heet, open en eerlijk over zijn leven en loopbaan. Jo Vally vertelt open over alles wat er achter de schermen van het podium gebeurt, over zijn collega's, over zijn perikelen met contracten en geld, over zijn trouwe fans ...
Een onmisbaar boek voor al wie Jo Vally lief is, en dat zijn er veel, en voor al wie een unieke kijk wil krijgen op het reilen en zeilen binnen de Vlaamse showbusiness.

Na al dat feestgedruis luistert Jo Vally naar de stem van zijn hart en zo wordt "Recht uit het hart" geboren. Een album met allemaal eigen nummers en zoals de titel het zegt recht uit Jo's hart.

Vlaamse Sterren

Vlaamse Sterren is een label voor talent van eigen bodem van platenfirma CNR. Onder dit label wordt "Jo Vally zingt Franse Klassiekers" uitgebracht. Op dit album vertolkt Jo Vally zijn eigen Nederlandstalige interpretaties van grote, nostalgische Franse hits. De juiste keuze zo blijkt want met dit album vertoeft Jo Vally terug in de hoogste regionen van de hitparade. Hiermee beleeft Jo Vally opnieuw hoogdagen zoals in de jaren 90 en met de hit-singles "Kus me" en "Santa Maria Van De Zee" scoort hij opnieuw een nummer 1.

Na het succes van het gouden album "Jo Vally zingt Franse Klassiekers" zoekt hij voor zijn nieuwste album meer Zuiderse oorden op. "Jo Vally Zingt Zuiderse Klassiekers" herbergt enkele pareltjes als La Cancion De La Paz, Kom Eens Dicht Bij Mij, Gloria, Mama Ik Mis Je en Carly.
Het is een zeer gevariëerd album met zomerse muziek, veel ambiance maar ook plaats voor emotie en dat is de sterkte van dit album.

We schrijven 2013. Jo Vally droomt al jaren om een album te maken met countrymuziek maar dacht dat Vlaanderen er nog niet klaar voor was. Mede dankzij het monstersucces van de film en de soundtrack "The Broken Circle Breakdown" vond Jo Vally het een ideaal moment om een album in dit genre te lanceren. Op deze CD staat ook een duet met Judith Hildebrandt (actrice in de Duitse soap Sturm der Liebe). "Jo Vally zingt country" was een schot in de roos met een concerttour langs verschillende Vlaamse culturele centra.

Een vervolg op deze "Jo Vally zingt country" bleef dan ook niet uit. Op 13 februari 2015 bracht Jo zijn nieuw album "Op het lijf geshreven" uit. Met dit album zweert Jo Vally covers af en gaat hij voor eigen materiaal. Het is een album met 12 nummers om bij te likkebaarden waarbij Jo Vally de luisteraar/muziekliefhebber inkijk gunt in zijn eigen leven. Dit pareltje mag je dus gerust een gezongen biografie noemen waarop je eveneens de singles "Een plek voor jou vannacht" en "Dag, vrouw van mij" terug vindt. Volgens Jo is dat laatste het mooiste nummer dat hij ooit uitbracht. "Op het lijf geschreven" van Jo Vally mag bestempeld worden als persoonlijk en intiem werk en gebracht op een manier waarop je Jo Vally nog nooit eerder hoorde.

Genre: 
Nederlandstalig ambiance
Mogelijke formules: 

Live on Tape 40 min: 2275 € 

Live on Tape 40 min ( weekdagen ) 1850 €

 

Andere mogelijkheden op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

Contact