Contact

Marlous Oosting

Internationaal

De carrière van Marlous zit al enige tijd flink in de lift. Met singles als “Liefde van mijn leven”, “Verlaat me niet”, “Bedankt voor jouw liefde”, “Je zeurt te veel”, en “Als het echt over is” wist Marlous diverse hitnoteringen te behalen.

Marlous maakte haar opwachting in diverse grote TV programma’s. Haar videoclips zijn, mede dankzij Marlous’ mooie en opvallende verschijning, regelrechte hits op YouTube. In 2010 was ze één van de vijf deelnemers van het Nationaal Songfestival, waar ze het liedje “Ik Ben Verliefd (Sha La Lie)” zong. Dit leverde haar veel bekendheid en publiciteit op.

Marlous heeft een poosje terug voor twee jaar lang wekelijks op YouTube vlogs geplaats waar de ontwikkelingen te volgen zijn over de carrière, ook geeft ze daar een uniek kijkje in haar privéleven en het moederschap

Marlous zit niet stil, vorig jaar op 22 Mei kwam de plaat “Als Het Echt Over Is” uit. Dit was een duet die ze samen met songwriter & producer Jeroen Russchen uitbracht. En alsof het niet druk genoeg is met een tweeling van alweer bijna 3 jaar heeft Marlous kort geleden een persoonlijk liedje over haar kinderen geschreven en uitgebracht, getiteld “Dromen komen uit”.

De laatste singles zijn tevens voorlopers van haar nog te verschijnen verzamelalbum.

Genre: 
Nederlandstalig populair
Mogelijke formules: 

30 min LOT: 995 € 

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

 

Contact