Showfact TOP 50

Showfact TOP 50
Showfact TOP 50

Jerusalem

PACO GARCIA voorstellen is niet zo eenvoudig!

Op zeer jonge leeftijd besliste Paco reeds om zijn zangtalent in playback en later soundmix wedstrijden te laten bewonderen.Bij één van deze wedstrijden werd hij opgemerkt door een manager en zo ontstond zijn eerste maxi-cd met de titel "Dinosaurus" volledig gevuld met kinderliedjes. Door dit succes liet een fanclub niet lang op zich wachten en 12 jaar later is ze uitgegroeid tot één van de grootste van België.

Reeds op 13 jarige leeftijd zou Paco met zijn godenstem schitteren in enkele musicals.
Dit laatste motiveerde Paco om nog een betere zanger te worden en ging notenleer, zang– en drama-expressielessen volgen.

Wanneer Paco 17 jaar wordt doet hij met veel succes mee aan een auditie om een plaatsje te veroveren in de "SCHOOL VOOR PODIUMKUNSTEN", hij slaagt er in zijn diploma te halen, nog meer zelfs, hij haalt tevens zijn diploma Toerisme & Onthaal.

In 1998 deed VT4 met het programma "POPSTARS" een oproep naar alle muzikaal aangelegde jongeren. Paco nam de uitdaging aan en bleef van de 1400 kandidaten bij de 13 laatste over.

Later genoot Paco van zang- en dansstages in Londen, gegeven door de beste leraren van België op dit vlak, nl. Peter De Smedt en Patrick De Coninck.

In de zomer van 2000 deed Paco een geslaagde auditie bij studio 100 om te kunnen optreden in de grote theatershow in "PLOPSALAND".
Na dit avontuur waagde Paco zijn kans in het nog grotere werk, nl. de professionele musical. Na een schitterende auditie bij "Studio 100" voor de musical "DOORNROOSJE" stond hij 6 maanden later te schitteren naast bekende sterren als K3, Koen Crucke, Annemie Gillis.

Paco volgde later nog stages in Parijs, Londen en in de Ardennen (popacademy).

Door zijn deelname aan IDOOL 2003 kon hij gans Vlaanderen voor de eerste maal laten kennis maken met zijn zangtalenten, van de 3000 deelnemers geraakte Paco bij de laatste 50.
Na "IDOOL 2003" kwam zijn carrière in een kleine stroomversnelling maar niet voldoende voor Paco. Het gevolg...

X-FACTOR waar hij week na week de pannen van het dak zong en de erkenning van de kijkende mensen kreeg die hij eigenlijk verdient.
Door het behalen van de 4e plaats bij X-FACTOR en de vele lovende woorden van fans en mensen in zijn directe omgeving kan en zal hij nu volop gaan doen waar hij altijd al voor geleefd heeft "ZINGEN" en hierdoor al zijn bewonderaars gelukkig kan maken.

Optreden van Paco Garcia op jouw feest is altijd KLASSE !!
ENTERTAINEN als de beste maar ook ontroering en kippevelmomenten bij de vleet !!

Genre : Nederlandstalig  Ambiance
Mogelijke formules:

Live on tape 40 min: 450,00 €
Andere mogelijkheden:
  
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

CONTACT

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.