Contact

Phil Kevin

Exclusief

Phil Kevin doet het weer !

30 jaar geleden, toen VTM uitpakte met hun topprogramma "Tien om te zien" kwam er een jonge kerel tevoorschijn,
eentje met lange blonde krulharen. Een ganse zomer lang, stond hij week na week in "Tien om te zien" met zijn monsterhit "KOMAAN EN DOE HET"! Voor elke krul in zijn haar, waren er wel honderden fans. Nu zoveel jaar later, is deze kerel een man geworden, en nog steeds in topconditie.

Een nieuwe start !

Toen in 2014 "Dag Allemaal" aanklopte om eens te horen hoe het met hem was, ontstond er het idee om met zijn mega-hit nog eens iets te doen, als 25 jarige verjaardag van die hit. Alle media is op het verhaal gesprongen, van Radio2 tot Studio Brussel, van de Showbizzsite tot Het Laatste Nieuws. Ook in Story en Dag Allemaal kreeg Phil Kevin grote interviews. En Ment Tv was de eerste om een opname te plannen in "De Vlaamse Top 10". Al snel was de song terug te vinden in verschillende hitlijsten met hoge noteringen. Met o.a. in de Vlaamse Hitlijst van ANNE tv enkele weken op NR 1 !

Dat "Komaan en doe het" een klassieker is die in menigeen zijn geheugen staat gegrift bewijst de opname in de hitlijst ‘Foute 128’ van Q-Music. En uiteraard zorgde dit voor een optreden van Phil Kevin met zijn ambiance-hit op de ‘Foute Party 2014’ van Q-Music voor 21.000 toeschouwers in de Expo-hallen in Gent.

Phil Kevin is helemaal back !

Een hype is gemaakt, en men creëerde opnieuw een professioneel team rond hem. Phil Kevin is en blijft ook een echte live-artiest die in zijn vroegere succesjaren meedraaide aan zo’n 300 optredens per jaar. Hij trad op in zowat alle zalen en tenten in Vlaanderen. Hij was toen reeds een geliefde harde werker bij de organisators, die wisten dat hij kon zorgen voor een optreden vol ambiance en alzo een zaal in vuur en vlam kon zetten.

Ondertussen is hij ook een topper in Tenerife waar hij op diverse momenten te gast is in verschillende horecazaken & hotels op dit prachtige eiland. Daar starte hij met een exclusief concept waar hij een show brengt van 3 uur Live on Stage onder de titel 'ZIN IN EEN FEESTJE'. Een totaalconcept van zang-, feest- & zangplezier met hits uit de jaren '60-'70-'80-'90-'00

Door het grote succes hiervan in Tenerife werd door het management dan ook de beslissing genomen om deze show, avond- of namiddagvullend, boekbaar te maken in België.

Phil Kevin te boeken in België !

Phil Kevin is nog heel veel in België wat hem boekbaar maakt met zijn namiddag- of avondvullende live show 'ZIN IN EEN FEESTJE' maar ook met zijn 50' min. 'LIVE GASTOPTREDEN'.

Wij weten met zekerheid als hij ‘KOMAAN EN DOE HET’ brengt zal menig schlagerfestival, feest van de ambiance, enz… STEVIG UIT DE BOL GAAN ! Maar ook met een van zijn nieuwste nummers zoals 'LAAT ME' had hij opnieuw een hit te pakken die scoorde op o.a. MENT TV met reeds een 1° plaats in de Top 10 van de mooiste muziekclips. En een hoge notering in de Vlaamse Ultratop Top 50. Ook zijn voorbije zomersingle 'IK HOU VAN JOU' is een meezinger van formaat.

Kortom hij is een publiekstrekker en een ‘must’ op uw affiche !

Genre: 
Nederlands Schlager
Mogelijke formules: 

Live On Tape, 50 min op aanvraag

Andere mogelijkheden : op aanvraag

Eveneens te boeken met Elisa Kevin

 

Contact