Contact

SCALA & KOLACNY BROTHERS

Liveband

Scala is het indierockkoor - onder leiding van de Kolacny-broers - dat tegelijkertijd de koorwereld en de rockscene op hun grondvesten deed daveren.
Met eigen nummers maar vooral met hun eigenzinnige, soms héél intieme covers van bekende rocknummers, metalsongs en zelfs dancemuziek.
Je kent hun muziek onder meer van de trailer van de Oscargenomineerde Hollywoodfilm ‘The Social Network’, of van ‘Montage of Heck’, de gekende documentaire rond de figuur van Kurt Cobain.
Verschillende populaire series, zoals 'Downton Abbey', 'Homeland' en 'The Simpsons' gebruikten Scala’s muziek in hun afleveringen.

Aanvankelijk was de piano de enige begeleiding van de stemmen.
Nu treden ze over de hele wereld op, nog steeds met die piano centraal op het podium, maar dikwijls ook met begeleiding van drum, soundscapes en synthesizers.
In combinatie met bijpassende choreografieën en een verbluffende lichtshow krijg je een visueel en auditief totaalconcept.
Te zien in kleine kerkjes, in gerenommeerde theaterzalen of op grootse festivals als Coachella, SXSW (USA) en Latitude (UK).

Genre: 
Live spektakel
Mogelijke formules: 

5 verschillende formules mogelijk : Op aanvraag

Contact