Dj's

Dj's
Dj's

ALLROUD HET DAK ER AF!

DJ Wout begon zijn carrière in de Belgische clubscene in 1995. Als resident in zowel afterclub Carat als tranceclub Illusion verspreidde hij de trance-sound van de late jaren '90 door de clubscene. Als gast in elke grote club in België, van La Rocca tot Extreme, van Cherry Moon tot Lagoa, verdiende hij zijn plaats tussen de beste dj's die België ooit heeft gekend.

In 2005 werd hij verkozen tot "Best National DJ" bij de TMF Awards.

In het jaar 2000 startte hij zijn pop/dance-band genaamd "Sylver". Wat begon als een amusante muzikale samenwerking, bleek een wereldwijd succes. 10 jaar later heeft Sylver wereldwijd 5 albums uitgebracht, waarvan bijna 2 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Ze ontvingen verschillende TMF Awards, German Dance Awards en meer. Als songwriter en co-producer van Sylver heeft DJ Wout wereldwijd achter de draaitafels gestaan, van Moskou tot Kaapstad, van Shanghai tot Chicago, om de ware DJ-spirit levend te houden: let's get this party started!

DJ Wout presenteert de "DJ Wout Radioshow" die wekelijks wordt uitgezonden op 15 van de belangrijkste radiostations van België, waar hij het beste op het gebied van housemuziek brengt en een platform geeft aan nieuw talent en hun producties. Elke radioshow wordt geüpload voor streaming-plezier op zijn Mixcloud-account.

DJ Wout is ook de label-eigenaar van "Superwave Records", een platenlabel waar hij trendsettende dance-tracks uitbrengt en nieuw talent probeert te lanceren door producties met hen samen te werken.

Genre : Allround
Mogelijke formules:
Op aanvraag
    
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl btw. Actuele gage steeds op aanvraag.

CONTACT

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.